fredag 15. november 2013

Siste innlegg


Da vil  jeg takke for meg i den litterære bloggosfæren. Det har vært kjekt, men sykdom stikker av med for mye krefter, og jeg vil nå heller skrive noe i forbindelse/ut fra min situasjon, i den grad jeg makter å skrive  noe i det hele tatt. Takker samtidig alle som har sluppet meg inn i den litterære samtalen, og håper jeg ikke har klort noen altfor brutalt; ørnen tek ikkje unga, men hauken kan vere fæl han og!
PS: Er det noen norm for hvor lenge en lar en avsluttet logg ligge på nettet?

9 kommentarer:

 1. Jeg har hatt avsluttede logger fra flere år tilbake, som enda er å finne. Jeg tror det er litt opp til en selv. Du kan aktivt selv velge å stenge den. Eller du kan la den ligge der for tilfeldige forbipasserende. Har du en annen side, om din situasjon? Kanskje legge en link dit, hvis noen som har fuglt deg i boklivet vil være med deg videre? (Hvis du lar de)

  SvarSlett
 2. Å nei! Men lykke til med helsa, den er viktig. Håper du fortsetter å lese og sette pris på det. Du vil bli savnet!

  Jeg har selv avsluttet blogger og latt dem ligge ute. Kan være mange som liker å se på det! Men kjente også at jeg skulle stenge en annen blogg fordi jeg syntes det var greit å ta kontroll over hva som ligger ute på nettet. Du er bloggeier, du bestemmer!

  SvarSlett
 3. Sånn er det - helsa først! Det har vært kjekt å følge deg, har ikke vært den som har kommentert mest, men er ofte innom. Har sett at noen velger å stenge bloggen tvert - at den kun blir for privat bruk, når de slutter å blogge. Og så er det noen som lar den ligge åpen i åresvis. Det er som Kristin sier - du er bloggeier, du bestemmer!

  SvarSlett
 4. Du kommer til å bli savnet! Trist at du kutter ut, men jeg sier som de andre, at helsa er viktigst av alt.

  SvarSlett
 5. Takker for hyggelige ord, jeg har kommet til at jeg skal gi meg selv en liten retrettmulighet, skal tross alt opereres på nyåret med håp om en forbedret tilstand, og da kan det jo hende....Det betyr selvsagt også at bloggen foreløpig skal få hvile, den blir ikke slettet før jeg har tatt et endelig standpunkt om å slutte.

  SvarSlett
 6. Ha ein god pause og lukke til vidare i livet. Kjekt å bli bittelitt kjent med deg - på nytt. Du skriv godt, så eg ønskjer at du let bloggen bli liggjande slik han er.

  SvarSlett
 7. Torbjørn, helsa er viktigst, men det har jaggu vært gode ting du har skrevet og skrevet om her også. Håper du får krefter igjen på et tidspunkt! Og ... god bedring? Ja. God bedring.

  Alt godt,
  Thomas

  SvarSlett
 8. Veldig leit å høre at du må gi deg, Torbjørn. Jeg håper at du lar bloggen stå likevel. Du har skrevet mange innlegg som burde være tilgjengelig for lesere, selv om du ikke lenger oppdaterer. Jeg ønsker deg lykke til med operasjonen, og krysser fingrene for at den blir vellykket. Og så håper jeg at det ikke er siste gang du gir lyd fra deg i bloggland, for du har mye å bidra med enten du klorer eller ikke. Riktig god bedring!

  SvarSlett
 9. Her kommer en KJEMPEKLEM! La bloggen bli her!

  SvarSlett