mandag 22. februar 2010

B. Samuelsen: Tilsynekomst

Jeg har hørt en del skryt av Bjarte Samuelsens siste roman, f.eks fra den gode bloggen boklesebloggen min . Sist jeg var på biblioteket så jeg derfor etter 'Tang', som boken heter, men fant bare debutboka ' Tilsynekomst', fra 2007. Den hadde jeg ikke hørt noe om, men det kunne jo være like greit  å begynne med den, tenkte jeg. Nå har jeg jobbet meg gjennom halve, men jeg orker ikke resten; jeg kjenner meg godt igjen i følgende omtale..Måtte mer tålmodige lesere enn meg finne noe mer enn det tilsynelatende. 
NB: Jeg er enig med omtalen jeg viser til også med hensyn til skriveferdighetene, og jeg vil nok gi 'Tang' en sjanse, det er 'tilsynelatende' (!) en helt annen type bok


2 kommentarer:

  1. Eg begynner å skjønne korfor eg ikkje hadde fått med meg denne debuten. Også blir eg nysgjerrig og usikker på om eg bør gi godaste Samuelsen ei sjanse og gjere meg opp mi eiga meining, eller om eg skal la det gode inntrykket eg fekk av Tang stå for seg sjølv.

    SvarSlett
  2. Var jeg deg ville jeg gått for en slags mellomløsning; ikke brukt penger på boken, men lånt den, for så å lese selv. Du vil vel stoppe før du evt skipler opplevelsen av ' Tang', tenker jeg!

    SvarSlett