mandag 23. april 2012

Verdens bokdag 23.april
Så var den her igjen, verdens bokdag, og hva er vel mer naturlig for en bokblogger enn å gi bort noen bøker på en slik dag.... Skolebiblioteket på Fyllingsdalen vgs får litt bohemlitteratur; Hans Jæger og Christian Krogh, samt Halvor Foslis moderne blikk på bohemkretsen.

Jeg vet ikke om dagen er valgt til å være bokdag fordi Shakespeare etter sigende hadde fødselsdag på denne datoen, men jeg finner det helt naturlig at en boknerd som meg selv har fødselsdag på en slik dag!

Jeg skal feire ved å lese i stedet for å gå på treningsstudio (som jeg strengt tatt heller burde gjort!)  Ha en god bokdag kjjære medleser!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen, Torbjørn! Tidligere har jeg lagt merke til at mange amerikanske bloggere donerer bøker til sine bibliotek men har ikke tenkt tanken at vi kan gjøre det samme. Det var kanskje en god idé til et sted hvor jeg kan levere fra meg bøker som nok ikke vil bli lest(det hender jeg både får og kjøper bøker som dessverre bare blir stående uleste). Så sant biblioteket ikke har en utgave av boken allerede selvsagt.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen, Torbjørn!
  Hipp hurra!

  SvarSlett
 3. Takker og bukker! Ja, jeg synes det å få ryddet litt i hyllene er greit å kombinere med å gi vekk, forsåvidt til hvem som helst -nå visste jeg at disse bøkene var ønsket av dette skolebilioteket.

  SvarSlett
 4. Hei :-)

  Jeg har lagt bloggen din til lista på Norske bokbloggere.

  Hilsen Silje

  SvarSlett