lørdag 6. mars 2010

Er det bare jeg som ikke har sans for Ørstaviks siste?

Etter at 'Kjærlighet' traff meg som det berømte knyttneveslaget ikke lenge etter at den kom ut, har jeg fulgt med på Ørstaviks utgivelser, og i det store og hele har jeg likt det jeg har lest. Men fjorårets '48 rue Defacqz', har jeg  gitt opp For å si det med en billig sammenllikning: Teksten virker like dunkel som tittelen. Det er mulig at det faktisk er jeg som ikke er tålmodig nok, se f.eks interessant anmeldelse hos rullerusk.wordpress.com/.../ 30/48-rue-defacqz/ eller kanskje Ørstavik har skrevet en fullblods 'kvinnebok' nå (forutsatt at det finnes), som derfor i praksis er utilgjengelig for meg!?

6 kommentarer:

 1. Eg har ikkje vurdert å lese ho eingong, for eg har ikkje hatt sansen for Ørstaviks tidlegare. Då med unntak av Kjærlighet som eg meiner er i ei særstilling fordi ho er god. Eg har prøvd å like både Kallet og Presten, men det faller liksom ganske enkelt ikkje i smak.

  SvarSlett
 2. Jeg strevde med denne, jeg også, men ga ikke opp fordi Ørstavik alltid gir meg noe.

  SvarSlett
 3. Jeg har forsøkt meg på Ørstavik tidligere, men ga henne opp. Det var ikke noe for meg. Har også lagt merke til at denne boka har fått en blandet mottakelse, så det er sikkert ikke deg det er noe galt med :D

  SvarSlett
 4. Takker for kommentarer som gir meg bedre søvn enn Ørstavik ville fått...

  SvarSlett
 5. Denne er litt tyngre å komme inn i enn de andre bøkene hennes, men selv syns jeg at det var verdt strevet :-) Men jeg kan skjønne hva du mener.

  SvarSlett
 6. Likte den godt, forsøkte å skrive om den (lagt ut forsøketpå bloggen) Men ble sittende igjen med mange separate ord og fornemmelser som jeg ikke helt klare å plassere... Men alt alt bra og interessant synes jeg.

  SvarSlett