søndag 7. februar 2010

Arbeidsrommet mitt

Et bilde av det rommet bloggingen min foregår i. Som den oppmerksomme vil skjønne av skråtaket, er det et loftsrom, to etasjer opp fra resten av leiligheten, noe som selvsagt innebærer både fordeler og ulemper...
Bokhyller til venstre, stereo der bildet er tatt fra, stresslesssen benyttes flittig, både til lesing, lytting og soving. Hva jeg ser ut av vinduene? Bergen by!

3 kommentarer:

 1. Ja.Jo... Litt kaotisk. Men med noen enkle grep KAN det bli et veldig flott arbeidsrom. Tenk bare å ha et loftsrom med skråvinduer ut mot Bergens tak!

  SvarSlett
 2. Takk for titten! Kreativt rot :-) Og kanskje du burde vise et bilde av utsikten også...?

  SvarSlett
 3. Ja, selv er jeg jo godt fornøyd, liker ikke å ha det verken for striglete eller rotete, vet jo stort sett hvor heg har hva, bortsett fra en gang da jeg ikke fant passet..det endte med nødpass, men da jeg kom hjem og skulle slappe av i godstolen, falt et beskjemmet og ganske rødt pass ut av pleddet! (Jeg er ivrig tilhenger av ideen om å projisere egne feil over på tingenes iboende faenskap.)
  Bilde av utsikten kan nok komme, men vil vente på dagslys. Imens går det an å se litt av utsikten fra leiligheten i blogginnlggt kalt 'julestemning'.

  SvarSlett